Cookies

De cookies van MediaBookers

MediaBookers.nl BV – met de online mediawinkels als MediaBookers.nl, RadioBookers.nl en BereikOnline.nl – maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak op de website te verbeteren en jouw persoonlijke voorkeuren te onthouden. Ze zorgen ervoor dat de interactie tussen jou en MediaBookers sneller en gemakkelijker verloopt.

Zo werkt de cookie
Bij het accepteren van de cookies wordt er een klein tekstbestand in je browser geplaatst. In dit bestand wordt informatie opgeslagen, die bij een volgend bezoek door ons weer wordt herkend. Deze informatie bestaat uit gegevens en instellingen die je hebt toegepast op MediaBookers. Door deze cookies hoef je deze gegevens bij een volgend bezoek niet meer in te vullen en blijf je ingelogd tijdens het boeken van je advertentie.

Op het moment dat je de cookies niet accepteert, kan MediaBookers ook niet optimaal functioneren. Het kan dan zelfs zo zijn dat bezoekers van MediaBookers problemen zullen ondervinden tijdens het bestelproces.

Om het volgende bezoek aan MediaBookers nét even iets aangenamer te maken, maken we gebruik van de volgende soort cookies:

Je kunt altijd de cookie instellingen aanpassen. Dit doe je door op deze link te kikken, je vinkt dan opnieuw een of meerdere opties aan of uit en klik dan opnieuw op de button “Ik ga akkoord”. De nieuwe instellingen zijn dan direct van toepassing. Heb je eerder gekozen voor het ontvangen van persoonlijke advertenties (advertentie cookies aangevinkt) en heb je die zojuist uitgezet dan adviseren we je om je ook nog direct uit te schrijven (Opt out) via deze links:

Ik wil geen cookies

Laten we voorop stellen dat onze cookies onschuldig zijn en dat jij ze op ieder gewenst moment kunt verwijderen. De actuele privacywetgeving garandeert jou de mogelijkheid om cookies niet te accepteren op de door jou bezochte website.

Houd er rekening mee dat wanneer jij de cookies niet accepteert, je bepaalde functionaliteiten van de website dus kunt verliezen. Hierdoor zal MediaBookers niet optimaal functioneren.

Via je browser kun je de cookies beheren. Het uitschakelen en beheren is per browser verschillend. Hoe je dat doet kun je hieronder per browser terug vinden.

Mocht je meer vragen hebben over ons cookiebeleid? Wij helpen je graag via klantenservice@mediabookers.nl

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.radiobookers.nl

Functioneel (11)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door
basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder
deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
__cfduid [x2] zopim.com
inspectlet.com
Gebruikt
door het inhoudsnetwerk, Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificeren.
1 jaar HTTP Cookie
__zlcmid radiobookers.nl Houdt
gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.
1 jaar HTTP Cookie
_ga radiobookers.nl
Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de
website gebruikt.
2 jaar HTTP Cookie
_gat radiobookers.nl Gebruikt door Google Analytics om
verzoeksnelheid te vertragen
Session HTTP Cookie
_gid radiobookers.nl
Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de
website gebruikt.
Session HTTP Cookie
autoCompleteFilters radiobookers.nl Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
AWSALB zopim.com Niet geclassificeerd 6 dagen HTTP Cookie
CookieConsent radiobookers.nl Slaat de cookiestatus van de
gebruiker op voor het huidige domein
1 jaar HTTP Cookie
v2_mb_session [x2] mediabookers.nl
radiobookers.nl
Niet geclassificeerd Session HTTP Cookie

Analyserend (10)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe
bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
__insp_dct radiobookers.nl Niet geclassificeerd Session HTTP Cookie
__insp_lml radiobookers.nl Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
__insp_nv radiobookers.nl Wordt gebruikt om
livestreaming van video-inhoud efficiënter te maken.
1 jaar HTTP Cookie
__insp_sid radiobookers.nl Niet geclassificeerd 1 jaar HTTP Cookie
__insp_slim radiobookers.nl Wordt gebruikt om
livestreaming van video-inhoud efficiënter te maken.
1 jaar HTTP Cookie
__insp_targlpt radiobookers.nl Niet geclassificeerd 1 jaar HTTP Cookie
__insp_targlpu radiobookers.nl Niet geclassificeerd 1 jaar HTTP Cookie
__insp_uid radiobookers.nl Niet geclassificeerd 2915229 dagen HTTP Cookie
__insp_wid radiobookers.nl Wordt gebruikt om
livestreaming van video-inhoud efficiënter te maken.
1 jaar HTTP Cookie
_hjIncludedInSample radiobookers.nl
Bepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde tijdelijke
statistische aanduiding.
Session HTTP Cookie

Advertenties (17)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze
verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn
voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe
adverteerders.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
0 adform.net Niet geclassificeerd Session HTTP Cookie
C adform.net Gebruikt om te
controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.
30 dagen HTTP Cookie
cid adform.net
Optimaliseert de weergave van advertenties op basis van de beweging van de gebruiker samengevoegd en
verschillende biedingen van adverteerders voor het weergeven van gebruikersadvertenties.
2 maanden HTTP Cookie
collect google-analytics.com
Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker.
Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.
Session Pixel Tracker
dmp/profile adform.net Niet geclassificeerd Session Pixel Tracker
fr facebook.com
Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe
adverteerders.
3 maanden HTTP Cookie
i/adsct t.co Niet geclassificeerd Session Pixel Tracker
IDE doubleclick.net
Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na
het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van
een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.
1 jaar HTTP Cookie
personalization_id twitter.com Niet geclassificeerd 2 jaar HTTP Cookie
picreel_tracker__first_visit radiobookers.nl Niet geclassificeerd 2915229 dagen HTTP Cookie
picreel_tracker__page_views radiobookers.nl Niet geclassificeerd 2915229 dagen HTTP Cookie
picreel_tracker__visited radiobookers.nl Niet geclassificeerd Session HTTP Cookie
Serving/TrackPoint adform.net Niet geclassificeerd Session Pixel Tracker
test_cookie doubleclick.net Gebruikt om te
controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.
Session HTTP Cookie
tr facebook.com Niet geclassificeerd Session Pixel Tracker
uid adform.net
Registreert een uniek gebruikers-ID dat de browser van de gebruiker herkent wanneer websites worden
bezocht die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. Het doel is om de weergave van advertenties te
optimaliseren op basis van de bewegingen van de gebruiker en de biedingen van verschillende
advertentieproviders voor het weergeven van gebruikersadvertenties.
2 maanden HTTP Cookie
zte# radiobookers.nl
Slaat een Zopim Live Chat-ID op die een apparaat herkent tussen bezoeken tijdens een chatsessie.
Session HTTP Cookie